Bij Parusha is een holistische massage te boeken welke door een gediplomeerde masseuse wordt gedaan. Holistisch betekent het in balans brengen van het hele lichaam. Je kunt voor een massage  een afspraak maken via telefoon, mail of het contactformulier op deze site. Ook een ontspanningsmassage kan je boeken.

Cupping Massage

Cupping is een 1000-jaar oude Chinese methode welke d.m.v. massage toegepast wordt om bindweefsel los te maken zodat doorbimg_1192-1loeding in het weefsel geactiveerd wordt. Een opstopping (inflammatie) wordt hierdoor plaatselijk op de huid gecreëerd door een vacuüm. Deze vacuüm trekt bloed uit het onderliggende weefsel. Het bevordert het zelfgenezend vermogen. Deze massage werkt ontgiftend in het lichaam waar verzuring door bv. sporten of andere oorzaken in het lichaam verhardingen kan opheffen. Cupping wordt toegepast als behandeling en bij cellulitis, spierpijnen, kleine spataderen. De Cups zijn van silicone gemaakt en worden met olie op de huid verplaatst. (in verschillende richtingen) Het stimuleert het immuunsysteem en er worden witte bloedcellen naar het gebied getransporteerd zodat het weefsel herstelt. Cupping opent de meridianen, dit zijn de kanalen waar de energie door het lichaam stroomt en in verbinding staat met elke orgaan en het omliggende weefsel. Er zijn 5 meridianen aan de achterkant van het lichaam, wanneer deze geopend worden stroomt er een verkwikkende energie door het hele lichaam. Cupping reikt tot 4 cm in het weefsel. Het verbetert het spijsverterings-proces en trekt toxines weg, activeert img_1191-1de doorbloeding en zuivert de aderen, haarvaten, en arteriën. Vermindert striae en verbetert spataderen mits hierlangs gewerkt wordt.

Cupping werkt voor: vermoeide en pijnlijke, overbelaste spieren, fibromyalgie, pijn, (ook reumatische gewrichten) cellulite, migraine of hoofdpijn, buikklachten (en darmklachten) vocht retentie, ontgiftend, slechte bloedsomloop, slechte lymfedrainage, verlies van elasticiteit van de huid, kleine spataderen (spinnetjes) regulering van het autonome zenuwstelsel, ischias, slapeloosheid en stress, verminderde energie, onvruchtbaarheid, striae en lidtekenweefsel, verstuikingen, verrekkingen en spasmen, artritis, rug en gewrichtspijn, verkoudheid en griep, hoest/astma. Ook Olympische sporters maken gebruik van cupping om de doorbloeding te stimuleren.

Jade Steen Massage

Een Jade steen massage is een heerlijke, ontspannende en intense ervaring en ontgiftende bejade-steen-massagehandeling. Jade-stenen worden verwarmd in water van 51 graden Celsius en met deze warme stenen wordt er op de huid gemasseerd. Eerst wordt er een amandelolie vermengd met een etherische olie welke op de huid aangebracht wordt. De massage voelt verwarmend en ontspannend. Jade-stenen hebben een helende werking doordat zij meerdere mineralen bezitten die doorwerken in het lichaam. De stenen koelen weer af en worden dan weer opnieuw verwarmd en gebruikt. De olie wordt op het lichaam gedaan en dan met de stenen op het lichaam gemasseerd. In China en Japan zijn de stenen veel gebruikt en heilig. Bij ons in het Westen zijn de Jadestenen nauwelijks bekend, de zwarte Basalt stenen zijn meer bekend bij Hotstone-massages welke zelfs neergelegd worden. Dat is bij Jade stenenmassage niet het geval vanwege de warmte. Intense doorbloeding komt tot stand. Er wordt kort afgesloten met ijskoude stenen zodat de bloedsomloop niet overstroomt. Ik heb de twee massage-opleidingen, Gezicht/Hals/Decollete en Gehele lichaam, bij Francis Evers, in Zaandijk met goed gevolg gedaan en ben trots dat ik zoveel details van haar heb mogen leren. Het is een heerlijke massage die heel intens en subtiel op het lichaam/rug /schouders/nek en of gezicht/hals/decolleté voelt. Afvalstoffen komen vrij en worden afgevoerd door goed te drinken na de massage. (water)

Cupping Massage

Vanaf 20 minuten en maximaal 60 minuten

Massage Minuten Prijs 5 rittenkaart
Losse cupping massage 30 € 35,- € 167,50,-

Jade Stenen hot/cold Massage

Massage Minuten Prijs 5 rittenkaart
Rug of benen 45 € 43,- € 210,00
Hele achterkant 60 € 53,- € 240,00
Hele achterkant 75 € 60,- € 275,00
Gezicht / hals / decolleté 30 € 35,- € 165,00
Gezicht hals/decolleté 40 € 44,-